Dé stolpenspecialist van Nederland

Wij zijn Sinnige Bouw Heerhugowaard BV

Welkom op de website van Sinnige Bouw, dé stolpenspecialist van Nederland. Onze opdrachtgevers kiezen voor Sinnige Bouw omdat ze een huis of bedrijfswoning met uitstraling en een eigen identiteit willen.  Al meer dan 35 jaar staat Sinnige Bouw bekend als het bouwbedrijf waarin vakmanschap, hoge kwaliteit en prettige korte communicatielijnen met de opdrachtgever centraal staan. Wij werken met plezier en vakmanschap aan uw droomhuis.

Samenwerking

Sinnige Bouw werkt graag samen met u aan een mooie, duurzame toekomst. Juist omdat we zo betrokken zijn bij het eindresultaat, werken we goed samen gedurende het hele bouwproces. We zorgen voor korte overleglijnen tussen alle betrokken partijen. Daarnaast is het onze missie uw verwachtingen te overtreffen. Heeft u bouwplannen? Neem dan snel contact met ons op. U bent van harte welkom.

Geschiedenis van Sinnige Bouw Heerhugowaard BV

Ruim 35 jaar geleden, in 1982,  begon Stef Sinnige bij wat later zou uitgroeien tot dé stolpenspecialist van Nederland, Sinnige Bouw. In 1985 werd het eerste volledige huis gebouwd en in de loop der jaren maakte wat toen nog bouwbedrijf Sinnige heette naam als de specialist in stolpboerderijen en notariswoningen. Begin jaren 90 werd de bedrijfsnaam gewijzigd in Sinnige Bouw en tien jaar later werd de werkplaats aan de Oostdijk verruild voor een modern bedrijfspand aan de Flemingstraat 44 in Heerhugowaard. In die 35 jaar is het Noord-Hollandse landschap verrijkt met vele beeldbepalende stolpboerderijen en notariswoningen waar de signatuur van Sinnige Bouw onder staat. De term ‘Sinnige stolpboerderij’ is zelfs een gevleugelde uitspraak geworden in Noord-Holland en daarbuiten.

Personeel

Sinnige Bouw bestaat uit een ervaren directie, vakkundig en betrokken personeel  en een stevige backoffice. Sinnige Bouw werkt iedere dag met enthousiasme aan het realiseren van uw woonwens. Geen project is hetzelfde, maar onze persoonlijke betrokken aanpak is altijd optimaal.

Stevige bouwplannen?

Wij maken er iets bijzonders van. Voor uitgebreide informatie, neem snel contact met ons op.

Neem contact op